Computer Hardware & Telefonie
Heb je problemen met je PC, laptop, tablet of printer?
Heb je problemen met je mobiele telefoon, vaste telefoon of MiCollab?

Maak een melding aan bij Ictivity via het PSW Portaal of bel/mail naar Ictivity. Zie uitleg aan de linkerzijde bij Helpdesk.

MoreCare4, Care4 Classic, PSW cliëntenportaal (ECD)
Vragen rondom MoreCare4, Care4 Classic of het PSW (COV) Cliëntenportaal?

Vraag eerst je collega's of je LAO-er om hulp. Kom je er samen niet uit? Maak dan een melding aan via het PSW Portaal. Zie uitleg aan de linkerzijde bij Helpdesk.
Applicatiebeheerder Mark Kunkels kan ondersteunen bij inhoudelijke en technische ECD-zaken. Maak een melding aan bij Ictivity via het PSW Portaal of bel/mail naar Ictivity. Zie uitleg aan de linkerzijde bij Helpdesk.

Bij een verzoek voor toegangsrechten tot cliënten en afdelingen in het ECD, kun je terecht bij jouw eigen teamleider.

AFAS, OWS/Mijn Rooster, Learnlinq, Social Schools, Vicasa
Vragen met betrekking tot AFAS, OWS of MijnRooster en Learnlinq, Social School en Vicasa? Maak een melding aan via het PSW Portaal. Zie uitleg aan de linkerzijde bij Helpdesk.
Applicatiebeheerders Danny Ingenhütt en Marlou van Dijck kunnen je helpen met vragen over deze applicaties. Maak een melding aan bij Ictivity via het PSW Portaal of bel/mail naar Ictivity. Zie uitleg aan de linkerzijde bij Helpdesk.

LAO-ers
Ken jij onze Lokale Applicatie Ondersteuners al?
Er zijn collega’s als Lokale Applicatie Ondersteuner (LAO) aan de slag bij PSW. Zij helpen jou bij allerlei vragen over MoreCare4, het PSW Portaal, e-mailen enzovoorts. Is jouw directe LAO niet bereikbaar op het moment dat jij een dringende vraag hebt? Of weet hij of zij het antwoord op jouw vraag niet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de andere LAO’s.
De actuele LAO-contactlijst vind je in je psw portaal: de tegel 'organisatie' >'contactlijsten' (of klik op dit linkje: Overzicht LAO per locatie). Deze link werkt alleen voor mensen die kunnen inloggen op het systeem van PSW!